Skip to main content

Tervetuloa Arctic Hotel Collectioniin!

Arctic Hotel Collection on kahden laadukkaan perheomisteisen hotellin kokoelma Rovaniemellä. Hotelliemme upeat puitteet sekä monipuolinen ja tasokas ravintolatarjontamme takaavat viihtyisän yöpymisen Lapin pääkaupungissa. Tervetuloa vieraaksemme!

Rovaniemi on arktisen luonnon ympäröimä urbaani keidas ja sillä on paljon tarjottavaa jokaiselle vuoden ympäri. Vieraile Joulupukin Pajakylässä, antaudu pohjoisten satujen ja tarinoiden maailmaan tai tutustu rikkaaseen kaupunki- ja kulttuurihistoriaamme. Heittäydy sporttiseksi eri liikunta-aktiviteettien parissa, ja anna mielesi ja kehosi rentoutua kauniissa Lapin koskemattomissa maisemissa.

Arctic Light Hotel

Arctic Light Hotel on upeasti suunniteltu yksilöllinen boutique-hotelli vuonna 1949 valmistuneessa Rovaniemen kauppalantalossa. Arctic Light Hotel on valittu maailman 11.parhaaksi uudeksi hotelliksi (Travel+Leisure -lehti 2016) ja Suomen parhaaksi hotelliksi (Trivago 2017 ja 2018).

Arctic City Hotel

Arctic City Hotelli on moderni ja lämminhenkinen hotelli aivan kaupungin keskustassa. Vuonna 1978 avattu hotelli tarjoaa tasokasta mukavuutta ja henkilökohtaista palvelua sekä liike- että lomamatkalaisille.

Unohtumaton Illalliskokemus

Arctic Restaurant

Skandinaavinen arktinen ruoka sekä maailman puhtaimman luonnon tarjoamat raaka-aineet ja arktisen ruoanvalmistuksen juuret ovat Arctic Restaurantin ruokafilosofian peruspilarit.

LUE LISÄÄ opens in a new tab

Monte Rosa

Monte Rosan on lämminhenkisesti sisustettu ravintola, joka on ihanteellinen paikka rentoutua ja nauttia hyvästä ruoasta. Tule tutustumaan uusittuun ruokalistaamme, joka pitää sisällään maittavia pihviannoksia sekä lappilaisia herkkuja.

LUE LISÄÄ opens in a new tab

Bull Bar & Grill

Tekeekö mielesi herkutella jenkkityyliin tai katsoa peliä? Bull Bar & Grill on silloin juuri oikea valinta. Tarjoamme suussa sulavat ribsit, herkulliset hampurilaiset ja tuliset wingsit. Voimme luvata, että täältä et lähde nälkäisenä!

LUE LISÄÄ opens in a new tab
Takaisin alkuun